Text Size
Top

Home

Wegenwerken Ruisbroek

Binnenkort starten er een resem werken in en rond de sporthal te Ruisbroek.

De werken zouden starten vanaf 5 september aanstaande, er wordt dan enkel eenrichting richtingsverkeer toegestaan in richting van de kerk.

  •  Fase 1A: 5/9/2016 – 23/1/2017 (89 werkdagen) Karel Gilsonstraat (Kerkplein tot Ph. Destrykerlaan).
  •  Fase 1B: 24/1/2017 – 30/5/2017 (91 werkdagen) Karel Gilsonstraat – Fabriekstraat (Ph. Destrykerlaan tot Wandelingstraat)

 

 

Voor de spelers die zich via de grote ring verplaatsen raden we aan de afrit Lot/Beersel (19) te nemen in plaats van afrit Ruisbroek/Drogenbos (18), dit is de eerste fase van de werken en zou tot eind januari duren.

Voor meer informatie over de werken: klik hier

Jeugdwerking

Vanaf 1 september ontvangen we opnieuw de talrijke schoolgaande jeugd opnieuw. We starten het nieuwe seizoen op zondag 4 september en zal begeleiding voorzien worden elke zondag tot eind juni.

Er wordt vrij badminton gespeeld tijdens de vakanties en een aantal andere zondagen zodanig dat de aangeleerde technieken in de praktijk kunnen omgezet worden.

Lidgeld 2016-2017

September is de maand waar we beginnen denken aan de nieuwe seizoenstart.

Het nieuwe seizoen start op 1 oktober, dit wil zeggen dat we tijdens de maand september de brieven zullen versturen naar al onze leden om het lidgeld voor het volgende seizoen te betalen.

Voor alle duidelijkheid het lidgeld is geldig voor 12 maand badminton plezier op al onze speeldagen, inclusief shuttles en initiaties/trainingen.

Er zullen dit seizoen geen gratis T-shirts meer aangeboden worden voor de leden die hun lidmaatschap hernieuwen, maar je kan wel nog een extra exemplaar bijbestellen voor de prijs van 15€, zelfde model van het voorbije seizoen.

Hier krijg je nogmaals een overzicht van de lidgelden:

  • Volwassen: 100€
  • Jeugd: 80€
  • Competitie: 110€
Bottom

Komende Activiteiten

No events found